Experience & Quality

Hygiene Medical Industry Co., Ltd. е най-големият производител на професионални средства за хигиена и дезинфекция в България – биоциди, професионални детергенти и индустриални обезмаслители, щадящи околната среда и осигуряващи високоефективна защита и комфорт на работниците, служителите, клиентите на нашите клиенти. От създаването си компанията инвестира в проучване и разработване на нови продукти и услуги, производство и дистрибуция, информационни технологии и човешки ресурси, за да може успешно и своевременно да отговори на променящите се пазарни потребности. От 1994 година HMI Co., Ltd. разработва и предлага висококачествени средства и решения за дезинфекция, и днес е лидер на българския пазар в доставката на биоциди за здравеопазването, обслужвайки над две трети от медицинските заведения в страната.

Иновативни и ефективни, създадени в идеалните производствени условия, с гарантирано качество и произход на суровините, и напълно покриващи изискванията на световните системи за качество, нашите продукти удовлетворяват по най-добрия начин всички професионални потребности от хигиена, дезинфекция, стерилизация и контрол на инфекции.  Ние предлагаме богата продуктова гама от препарати в широк дезинфекционен спектър, детергенти за всички области на почистването и поддръжката на всички видове повърхности и материали в перфектно състояние, осигурявайки им максимално дълъг живот, както и продукти със специално предназначение.

Първи в Източна Европа създадохме ново поколение биологични препарати на базата на микроорганизми и ензими - hmi® bioforce, които решиха множество доскоро неразрешими проблеми в почистването и обезмирисяването. Използвайки естествени биологични процеси и компоненти от природата, те работят безпогрешно и в пъти по-ефективно от химичните препарати, като същевременно са безвредни за човека и околната среда.

В  HMI осъзнаваме, че високото качество на продуктите ни не е достатъчно да задоволи напълно потребностите на клиента. Като добавена стойност към нашите продукти и услуги, ние предлагаме експертни консултации и обучения, разработваме индивидуални хигиенни и дезинфекционни планове, срещайки и удовлетворявайки всяка специфична потребност на клиента. Нашите отличнно обучени представители и специалисти, помагат на клиентите ни да отговорят на санитарните и хигиенните си нужди по най-ефективния за тях начин, заплащайки справедлива цена.

 

Прецизна дезинфекция и хигиена за всяка дейност

HMI Co., Ltd. удовлетворява всички бизнес клиенти, които имат потребност от добра хигиенна среда в дейността си, или се нуждаят от перфектна чистота и дезинфекция за подобряване на производството си и качествата на крайната си продукция. Постигаме все по-големи успехи в здравеопазването, ветеринарната медицина и животновъдството, хранително-вкусовата, текстилната, фармацевтичната и козметичната промишленост, машиностроенето и индустрията, ХоРеКа, обществените и социални институции, администрации и бизнес центрове. 

Нашите клиенти са болници, поликлиники, медицински и стоматологични центрове, социални домове, детски градини, училища и университети, държавни и общински институции, хотели, ресторанти, хранителни магазини и магазинни вериги, заведения за бързо хранене, мандри, ферми, млекопреработвателни предприятия, месокомбинати, кланици, фармацевтични и козметични предприятия, офис сгради, търговски центрове, развлекателни паркове, кино салони, летища, авиолинии, круизни линии, яхтени пристанища, автомивки, автосервизи, топлоелектрически централи и мн. др.

Развитието на дружеството е във всички посоки и е непрекъснат процес във времето – преструктуриране на производството, създаване и внедряване на нови продукти и услуги, опазване на околната среда, ангажираност към проблемите на обществото.

 

Биологични продукти за 
устойчиво почистване,
контрол на миризми и
оползотворяване на
отпадъци
.
Най-съвременната 
стерилизационна
техника от световните 
топ-производители


Специализиран 
дезинфекциращ и
почистващ концентрат
за рециркулируеми
(химически) тоалетни