С какво сме различни

HMI е компания, фокусирана върху разбирането и разрешаването на уникалните за всеки неин клиент проблеми.
Нашите усилия са изцяло насочени към постигането на винаги перфектни резултати, независимо от обстоятелствата и то на най-добрата за клиента цена.

Еxperience & Quality.
Ние притежаваме опита да създаваме качество. Напълно осъзнавайки важността на това, което правим, ние заставаме най-отговорно зад качествата на нашата продукция и даваме гаранции за нейната ефективност, доставяйки на обществото здравословната среда и идеалните условия за живот, труд или почивка, позволявайки им да постигат все по-високи резултати и постижения.

Опитът и познанията на HMI дават увереност на клиентите й да се съсредоточат върху важните за тях неща.
Като хигиенни експерти, за нас е чест да създадем идеалната за Вас здравословна работна среда и атмосфера, а решенията ни гарантират безопасността и комфорта на клиентите, партньорите, служителите и гостите Ви. На Вас Ви остава само да се отдадете на това, което правите най-добре.

HMI е постоянно променяща се и развиваща се компания отдадена на създаването на иновации осигуряващи по-качествен живот.
Мисията, която следваме и целите, които сме си поставили, ни задължават да инвестираме непрестанно в развойна и изследователска дейност. Стремежът към все по-качествен и здравословен живот на хората ни тласка да постигаме все по-добри резултати, да ставаме все по-силни, продуктите ни все по-качествени, а клиентите ни все по-доволни.

 

 

 

Биологични продукти за 
устойчиво почистване,
контрол на миризми и
оползотворяване на
отпадъци
.
Най-съвременната 
стерилизационна
техника от световните 
топ-производители


Специализиран 
дезинфекциращ и
почистващ концентрат
за рециркулируеми
(химически) тоалетни