Представяме Ви нашата цялостна система за беузпречно пране, която посреща настоящите Ви предизвикателства и предизвиква бъдещите Ви възможности.

HMI® Synergy е система от течни висококонцентрирани перилни, дезинфекциращи и избелващи препарати, разработени в реални условия и тествани върху широк диапазон от замърсявания, петна и текстил. Използваните съставки в продуктите от серията HMI® Synergy са суровини от последно поколение, даващи ни възможност да създадем до 4 пъти по-концентрирани стабилни продукти с комплексен състав, чрез който успяхме да постигнем изключително висок синергичен ефект, на който се дължат отличните качества на продуктите при ниски концентрации и температура с щадящи природата характеристики.

Комбинацията от висока експертност, ефективни продукти и надеждни автоматични дозиращи устройства ни дава възможност да структурираме перилни процеси според вашите индивидуални изисквания и нужди, при които да бъдат постигнати отлични резултати за всеки вид пране без значение от местоположението Ви, техническото Ви оборудване и качеството на водата, която използвате.
 
Разгледайте електронната брошура HMI® Synergy::: Синергия :: Ползи :: Управление :: Решения

 


 

Биологични продукти за 
устойчиво почистване,
контрол на миризми и
оползотворяване на
отпадъци
.
Най-съвременната 
стерилизационна
техника от световните 
топ-производители


Специализиран 
дезинфекциращ и
почистващ концентрат
за рециркулируеми
(химически) тоалетни