HMI® PEROX

Химиотермодезинфекция и избелване на текстил / Дезинфекция на повърхности и оборудване

АКТИВНИ ВЕЩЕСТВА:
Пероцетна киселина, водороден пероксид.

СПЕКТЪР НА ДЕЙСТВИЕ:
бактерициден, фунгициден, туберкулоциден, вирусоциден и спороциден.

ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

  • Химиотермодезинфекция и избелване на текстил: HMI® РEROX е биоцид с избелващо действие, без съдържание на хлор, на базата на пероцетна киселина. Предназначен е за химиотермодезинфекция на всички видове бели и цветни текстилни тъкани в в хотели, санаториуми, обществени перални, лечебни и здравни заведения, старчески и детски домове и други. Подходящ за използване в перални машини с центрофугиране и в тунелни перални машини. Не уврежда тъканите, осигурява дезинфекция и висока степен на белота на текстилa при 20–70°С. Изключително подходящ за избелване на болнично бельо, не фиксира петната от хлорхексидин. Напълно биоразградим и поради ниската си работна температура пести енергия.
     
  • В ХВП: дезинфекция на повърхности, оборудване, тръбопроводи, резервоари, инсталации, CIP системи, посуда, влизащи в контакт с хранителни продукти и напитки.
     
  • Във ветеринарната практика: дезинфекция на повърхности и оборудване в животновъдни сгради, производствени помещения и помещения за съхранение на фуражи и храни във ферми и предприятия в животновъдството (сгради, кланици, люпилни и др.), ветеринарни клиники и лаборатории; дезинфекция на транспортни средства за животни, обувки и гуми на превозни средства, бариери на гранично-пропусквателни пунктове и други критични места при отглеждане на животни. Дезинфекция на тръби, резервоари, поилки, предназначени за поене на птици и животни, шадравани и отстраняване на биофилма от тях.

 

Разсфасовки: Туба 20 kg, 30 kg.

Продуктът се използва в следните Професионални сфери

 

Биологични продукти за 
устойчиво почистване,
контрол на миризми и
оползотворяване на
отпадъци
.
Най-съвременната 
стерилизационна
техника от световните 
топ-производители


Специализиран 
дезинфекциращ и
почистващ концентрат
за рециркулируеми
(химически) тоалетни